E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk internet + televisies aanbiedingen

Mijn postcode?
  • Top internet aanbiedingen
  • Gratis overstappen
  • Alle internet abonnementen

Internet + Digitale TV aanbiedingen

Bent u op zoek naar een abonnement met daarin internet en digitale televisie, dan vindt u op InternetWaanzin.nl de beste aanbiedingen hiervoor. In het bovenstaande overzicht ziet u vrijwel alle internet + TV aanbiedingen van dit moment. Het overzicht biedt direct de mogelijkheid om deze 2-in-1 pakketten op handige wijze te vergelijken. U kunt bijvoorbeeld de internet en TV aanbiedingen vergelijken op basis van de snelheid van het internet of het aantal (HD-)zenders van het televisiepakket. Met veel van de providers hebben wij speciale en bovendien exclusieve afspraken gemaakt om gratis cadeaus aan te bieden bij hun internet en digitale TV abonnementen.

38 Internet + Digitale TV abonnementen gevonden

Internet + TV 20MB Tele2

Met Internet + TV 20MB van Tele2 haalt u een zeer voordelige oplossing in huis voor internet en...

Bekijk aanbieding
€ 30 p/m

Internet + TV 20MB iTV Tele2

Het Internet + TV 20MB i-TV abonnement van Tele2 is een voordelig 2-in-1 pakket met een 20Mbit/s...

Bekijk aanbieding
€ 32 p/m

Internet + TV 12MB Digitenne Telfort

Internet + TV 8MB is de goedkoopste oplossing van Telfort om klanten aan te sluiten op 8Mbit/s...

Bekijk aanbieding
€ 35 p/m

Internet + TV 10MB Online

Bekijk aanbieding
€ 35,50 p/m

Internet + TV 60MB Tele2

Voor het Tele2 Internet + TV 50MB pakket geldt een maandprijs van slechts € 35,-, waar de...

Bekijk aanbieding
€ 36 p/m

Internet + TV 40MB Digitenne Telfort

Het Internet + TV 30MB abonnement van Telfort biedt een snelle 30Mbit/s internetverbinding en...

Bekijk aanbieding
€ 36,50 p/m

Internet + TV 100MB Tele2

Bekijk aanbieding
€ 38 p/m

Internet + TV 60MB iTV Tele2

Internet + TV 40MB i-TV van Tele2 is een combinatiepakket met een snelle 40Mbit/s...

Bekijk aanbieding
€ 38 p/m

Internet + TV 30MB iTV Online

Het Online Internet en TV Start abonnement bevat 30Mbit/s ADSL-internet en 3Mbit/s...

Bekijk aanbieding
€ 39 p/m

Internet + TV 100MB Tele2 € 40,00

Bekijk aanbieding
€ 40 p/m

Review Internet + Digitale TV abonnement

Goede ervaring met Vodafone thuis abonnement. Ik heb 20mb internet, een vrij riant televisie pakket met een aantal zenders in HD kwaliteit, en voordelige telefonie. Moet ik zeggen dat ik aan het begin nogal wat problemen had met wegvallend internet., Na een telefoontje met de klantenservice van Vodafone was dit euvel ook zo verholpen. Schijnt dat windows xp een oude driver had die niet compatibel was met de modem, waardoor het internet er vrij vaak uitviel. Na een update was dit verholpen. Stabiel en snel internet met vrijwel geen problemen. Daarnaast kon ik ook gebruik maken van een kortingsactie waardoor ik de eerste maanden een lager bedrag betaalde (nu wel weer het standaard tarief wat nog steeds een nette prijs is). Er kwam ook gratis monteur installatie bij, wat ook al snel weer 70 euro bespaarde. Nu wordt hetzelfde pakket geleverd met een gratis tablet zie ik, dit was helaas nog niet het geval toen ik het pakket afsloot. Toch erg tevreden bij Vodafone!

Review geschreven door Bram over Internet + TV 20MB T-Mobile

Internet en TV Vergelijken

Natuurlijk kunt u naast de aanbiedingen ook de pakketinformatie vergelijken van bovenstaande internet en TV-abonnementen. Op de pakketpagina’s zelf vindt u alle informatie over het internet en de televisie terug. Welke internetsnelheden zijn van toepassing? Hoeveel TV- en radiozenders ontvangt u en ontvangt u ook zenders in HD? Al deze informatie kan gevonden worden op de productpagina’s. Hiernaast kunt u ook de abonnementen met internet en TV vergelijken op een uitgebreide manier. Selecteer in het overzicht maximaal 3 verschillende internet en digitale / interactieve TV-abonnementen en klik op vergelijken om de geselecteerde producten naast elkaar te zetten in een speciaal overzicht met daarin alle informatie over het internet en de digitale televisie.Internet en TV Aanbiedingen Vergelijken

Op InternetWaanzin.nl kunt u op verschillende manieren de internet en TV aanbiedingen vergelijken. U kunt het overzicht op deze pagina gebruiken, doorklikken naar de pakketpagina om zo één voor één te vergelijken, of u gebruikt het overzicht om tot maximaal drie verschillende abonnementen aan te vinken om ze vervolgens uitgebreid met elkaar te vergelijken. Aan de hand van de laatstgenoemde, uitgebreide vergelijking, krijgt u een nieuw overzicht te zien van de door u geselecteerde internet + televisie pakketten. Hierin wordt alle informatie naast elkaar getoond voor een optimale maar toch eenvoudige vergelijking.