E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
  • Top internet aanbiedingen
  • Gratis overstappen
  • Alle internet abonnementen

KPN abonnementen

KPN is Nederlands bekendste internetprovider en staat al vele jaren garant voor kwaliteit en service. KPN is op alle segmenten van de internetbranche vertegenwoordigd: internet, digitale televisie en zowel mobiele als vaste telefonie. Het netwerk waar KPN gebruik van maakt om deze diensten te exploiteren hoort tot de betrouwbaarste in Nederland waar ook dochter XS4ALL gebruik van maakt. KPN biedt haar internetdiensten naast het reguliere netwerk ook aan via het moderne glasvezelnetwerk.

Alles in 1 80MB Glasvezel KPN

€ 59 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 100MB iTV KPN

€ 69 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 80MB iTV KPN

€ 59 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 100MB Glasvezel KPN

€ 69 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 40MB Glasvezel KPN

€ 49 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 40MB iTV KPN

€ 49 per maand
Bekijk aanbieding

Internet 20MB KPN

€ 39 per maand
Bekijk aanbieding

Internet 60MB Glasvezel KPN

€ 40 per maand
Bekijk aanbieding

Internet 20MB Glasvezel KPN

€ 39 per maand
Bekijk aanbieding

Internet 60MB KPN

€ 40 per maand
Bekijk aanbieding

Eén van de grootste telecomproviders van Nederland

KPN staat van oudsher bekend als meest betrouwbare en kwalitatief goede provider. Waar KPN vroeger enkel op telecommunicatie was toegespitst heeft zij nu ook een groot aandeel verworven op het gebied van internet en digitale televisie. KPN is leverancier geworden van alles in 1 pakketten, digitale en interactieve tv en losstaande internet pakketten. Ook is duidelijk een verschuiving te merken van het aanbod regulier naar glasvezel kwaliteit.

KPN levert kwaliteit en dat is terug te zien in haar pakketten die ze levert. Zo is het internet snel en storingsvrij, de digitale televisie van superieure kwaliteit met loepzuiver beeld en is de vaste telefonie zoals we gewend zijn van KPN toen het nog PTT Nederland was. KPN levert naast het grote glasvezel aandeel nog een beperkt aantal pakketten die gebruik maken van het reguliere kabelnetwerk en is duidelijk bezig met het investeren in de toekomst.

Ervaring KPN

Van UPC/Ziggo overgestapt naar KPN doordat we problemen ervoeren door de fusie van deze 2 bedrijven, erg jammer want voorheen bij UPC weinig problemen gehad. Terug naar het oude vertrouwde KPN, met een alles in 1 50mb pakket met interactieve televisie en vaste telefonie. Je weet wat je krijgt bij KPN: Goed internet, haarscherp beeld en goede vaste telefonie. Je weet ook altijd wat je betaald bij KPN: standaard iets duurder dan de collega providers, maar leveren daarentegen wel altijd diensten met een hoge standaard kwaliteit. Nu hadden we geluk dat er voor de eerste maanden een fikse korting geld voor de maandprijs, na deze 6 maanden betaal je wel weer het standaard tarief. Maargoed over het jaarcontract totaal gerekend is het een zeer mooi pakket met een hoge kwaliteit tegen een acceptabele prijs

Beoordeling geschreven door Arthur over Alles in 1 80MB iTV KPN

Alle ervaringen met KPN »