E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
 • Top internet aanbiedingen
 • Gratis overstappen
 • Alle internet abonnementen

KPN internet ervaringen

Hier vindt u reviews over de internet abonnementen van KPN. Dit zijn beoordelingen geschreven door consumenten over alles in 1, internet + tv, internet + bellen of digitale tv. Een ervaring kan een klacht of compliment omschrijven (positief of negatief).

27 reviews over internetprovider KPN

 • Ervaring geschreven door Arthur over Alles in 1 80MB iTV KPN

  Van UPC/Ziggo overgestapt naar KPN doordat we problemen ervoeren door de fusie van deze 2 bedrijven, erg jammer want voorheen bij UPC weinig problemen gehad. Terug naar het oude vertrouwde KPN, met een alles in 1 50mb pakket met interactieve televisie en vaste telefonie. Je weet wat je krijgt bij KPN: Goed internet, haarscherp beeld en goede vaste telefonie. Je weet ook altijd wat je betaald bij KPN: standaard iets duurder dan de collega providers, maar leveren daarentegen wel altijd diensten met een hoge standaard kwaliteit. Nu hadden we geluk dat er voor de eerste maanden een fikse korting geld voor de maandprijs, na deze 6 maanden betaal je wel weer het standaard tarief. Maargoed over het jaarcontract totaal gerekend is het een zeer mooi pakket met een hoge kwaliteit tegen een acceptabele prijs

 • Ervaring geschreven door Arjan over Alles in 1 100MB iTV KPN

  Gewoon bij KPN gebleven, ook nadat wij de keus hadden om op een andere provider over te stappen nadat ons jaarcontract was afgelopen. We hadden een ADSL verbinding waar we zeer over te spreken waren, altijd stabiel internet en de televisie en telefonieverbinding waren gewoon goed. Voor een tijd terug zijn ze in de gemeente gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk waarvoor wij ook ons hadden ingeschreven. Een aantal maanden terug heeft de gemeente in samenwerking met Regge fiber de glasvezelkabel tot in de meterkast aangelegd, en zijn we vorige maand overgestapt van KPN ADSL internet naar een glasvezel aansluiting. Iets duurder, maar dan heb je gelijk ook veel sneller internet en een hogere kwaliteit van beeld en geluid op de digitale televisie. De zenders zijn qua kwaliteit gewoon High Definition en ontzettend scherp. Voor ons was deze switch van adsl naar glasvezel absoluut de meerprijs waard!

  Pluspunten: Sneller internet, beter digitale televisie
  Minpunten: geen
  Aanrader: vergeleken met ADSl een wereld van vooruitgang

 • Ervaring geschreven door Joop Neijdam over Alles in 1 100MB Glasvezel KPN

  Wij zitten al langere tijd Bij KPN en nemen adsl internet af van hen. We hebben nooit problemen bij KPN gehad, je krijgt echt kwaliteit voor je geld maar daar betaal je ook het meeste voor. Mijn kinderen wilden graag op glasvezel overstappen aangezien dat sneller en beter zou wezen.

  De overstap naar glasvezel ging super en was zo gebeurd. We betalen nu iets meer dan voorheen maar het internet is stukken sneller en ik heb ook het idee dat de kwaliteit van de digitale televisie scherper is dan voorheen over de glasvezel. Glasvezel is de toekomst pa, zeiden ze tegen me, nu hebben we het in ieder geval!

  Pluspunten: Snel en goed internet, helder beeld en geluid van digitale televisie
  Minpunten: Duurder dan ADSL
  Aanrader: Als je dit er voorover hebt is het aan te raden wat mij betreft.

 • Ervaring geschreven door Ivo Hoef over Alles in 1 40MB iTV KPN

  Goede voorwaarden bij het alles in 1 instap pakket van KPN. Een schappelijke maandprijs en er wordt erg veel kwaliteit geboden. Zo ook bij de klantenservice die je snel en altijd te woord staan. Zojuist voor mij een probleem met bepaalde server instellingen opgelost, erg competent personeel

  Pluspunten: Kwaliteit en servicegerichtheid

  Minpunten: Prijs mag minder, maar bij goede kwaliteit vind ik het acceptabel om daar meer voor te betalen

  Aanrader: Wanneer je de beste kwaliteit verlangd zit je goed bij KPN

 • Ervaring geschreven door Jalco over Alles in 1 40MB iTV KPN

  Betrouwbare telecom provider waar je ook voor betaald. KPN is gewoon een klasse internetprovider en doet wat het beloofd. Geen storingen en snel en betrouwbaar internet. Eenmaal een kapotte modem gehad en dit was binnen 3 dagen verholpen door de goede klantenservice van KPN.

  Pluspunten: Klantenservice is top n het product dat geleverd wordt ook!

  Minpunten: Prijstechnisch gezien zijn ze duurder dan de gemiddelde provider, echter de kwaliteit ligt ook hoger

  Aanrader: Als je goed en stabiel internet wilt, en je hebt er iets voor over, dan is KPN een goede keus!

 • Ervaring geschreven door J.W. de Vries over KPN

  Ik vindt het glasvezel abonnement goud van KPN het beste abonnement dat er is! Je beschikt maar liefst over een 100 mbit/s verbinding, downloaden gaat dus echt reten snel! Het modem van KPN is ook van hoge kwaliteit, ik gebruik draadloos internet en heb altijd een sterk signaal plus dat het nog nooit is uitgevallen.

  Ook kan ik via dit abonnement mijn HD tv eindelijk eens goed in gebruik nemen. Heel veel digitale zenders! Het bellen naar mobiele en buitenlandse nummers is voordelig en de lijn is altijd helder. Kortom, een top abonnement!

  Pluspunten: Het beste van het beste en het snelste van het snelste!

  Minpunten: De prijs zal voor velen te hoog zijn.

  Aanrader: Als je het kan en wil betalen zeker!

 • Ervaring geschreven door M. Haverlag over KPN

  Zo'n 4 maanden geleden overgestapt van UPC (internet + digitale tv) naar het KPN glasvezel brons abonnement.

  Over het glasvezel internet:
  Stuk sneller dan UPC en je haalt de maximale download snelheid ook (30 mb/ps) en het valt nooit uit, bij UPC viel het zeker 1x per week uit. Ook heeft UPC veel last van lokale storingen waardoor je soms een hele dag zonder internet zit!

  Over digitale TV:
  Hele mooie beeldkwaliteit en genoeg zenders. Wel een min puntje is dat het zappen tussen de zenders erg traag gaat! En sinds vorige week hebben we op 1 TV ook een probleem met het lezen van de programma info, dit is niet meer zichtbaar! Moet hiervoor nog contact opnemen met de klantenservice.

  Pluspunten: Mooie beeldkwaliteit op de TV, genoeg zenders, snel glasvezel internet.

  Minpunten: Toch wel aan de dure kant en het zappen tussen de tv kanalen gaat traag.

  Aanrader: Al met al is het wel een goed abonnement, sowieso beter dan die meuk van UPC.

 • Ervaring geschreven door Osman over KPN

  Het alles in 1 pakket van KPN is eigenlijk alles wat ik nodig heb. Ik had eerst internet van telfort en digitale tv van UPC (internet van KPN had ik al).

  Nu heb ik alles overgezet naar een alles-in-1 pakket van KPN, bespaard toch wat op de kosten en alles is mooi bij één provider. Ik heb geen klachten, internet is niet super snel maar dat heb ik ook niet nodig. Tv en bellen is ook in orde.

  Pluspunten: Goedkoper dankzij een alles-in-1 pakket.

  Minpunten: Wellicht mag het internet wel wat sneller voor sommige mensen.

  Aanrader: Ja hoor, dit is een prima pakket voor mensen die niet al te veel geld kwijt willen zijn.

 • Ervaring geschreven door Bas Boskoop over KPN

  Nou nou, KPN is echt een wonder in de Nederlandse telecom wereld hoor, kuch kuch.

  Zojuist is mijn KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 contract dan ein-de-lijk afgelopen en het voelt alsof er een last van m'n schouders is afgevallen. Wat een heerlijk gevoel!

  Zoals u waarschijnlijk al verwacht, heeft KPN geen tevreden klant van mij gemaakt. Bij het afsluiten van het KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 abonnement heb ik doorgebeten, "KPN is goed, ik betaal geen cent teveel", dacht ik. Ik vind het oprecht jammer dat het abonnement geen succes is geworden in mijn huis. Toen ik mijn abonnement voor het eerst kon testen, was ik in de wolken, heerlijk snel internetten, ik was de hoge kosten al meteen vergeten. Totdat de problemen van zich lieten horen, de telefonie en het internet lagen opeens de halve dag plat. Meerdere malen tevergeefs een oplossing gevraagd, altijd weer een teleurstelling.

  Na een maand of 3 werd het probleem gedeeltelijk opgelost door de kabels te vernieuwen. Hiermee was niet alles opgelost en bleven de problemen af en toe nog terugkomen. Wel ging het een stuk beter, maar niet goed genoeg om bij KPN te blijven.

  Pluspunten: Het is wel zo eerlijk om te zeggen dat KPN net zo goed een oplossing wilde vinden als ik. Ze hebben dus wel hun best gedaan om hun klant te helpen en dat waardeer ik wel weer.

  Minpunten: Internet met meerdere problemen. Normaal zou ik er niet zo over zeuren, maar als ik 65 euro betaal en met gebakken peren blijf zitten dan trek ik mijn mond wel open.

  Aanrader: Nee, ik verrek het om KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 aan te raden na al die problemen.

 • Ervaring geschreven door Roel Snapper over KPN

  Ik heb alles van KPN, telefonie, televisie en dus ook internet. Over al deze diensten van KPN ben ik goed te spreken. Dat ik wat extra geld neerleg voor KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 kan me weinig schelen. Ik heb liever wat goeds in handen dan een internetconnectie die er om de haverklap uit ligt. Nee, doe mij maar een beetje zekerheid.

  Ik heb gewoon echt nooit problemen met KPN internet, televisie of telefonie. Alles werkt perfect sinds de dag dat ik het heb aangeschaft.

  Pluspunten: Super telecomgigant. Van alle diensten waar ik voor betaal mag ik eerlijke verbindingen verwachten. KPN smeert me geen rommel aan, valt me nooit lastig en komt de aanbiedingen na.

  Minpunten: Hier valt het mij op dat veel mensen over de prijzen van KPN vallen. Niet geheel terecht ook. Mij hoor je niet zeggen dat KPN de beste van Nederland is (hoewel het me niet zou verbazen als KPN dat wel is), maar goed zijn ze zonder twijfel!

  Aanrader: Natuurlijk!

 • Ervaring geschreven door Jasper Buitenhuis over KPN

  Ik ben een heel verse klant van KPN en benuttig daardoor de eerste 3 maanden een korting van 50% op mijn KPN Internet Premium 20Mb/s internetpakket. Het is mooi mee genomen om in een jaar 75 euro te besparen op internet, maar om er nou perse een internetabonnement voor af te sluiten, nee.

  Na 2 weekjes wachten stond de beste monteur al aan de deur om mij van internet te voorzien. Een heel fijne en professionele man verder. Het lukte hem allemaal in één keer.

  Mijn nieuwe KPN internetaansluiting komt met kop en schouder boven mijn vorige internetabonnement van CompuServe uit. Een duidelijke verbetering op alle fronten. Hoewel ik de betrouwbaarheid nog niet écht kan beoordelen. De betrouwbaarheid van KPN zal toch wel beter dan die van CompuServe zijn, lijkt me.

  Pluspunten: Eerste 3 maanden 50% korting bij KPN.

  Minpunten: Nog geen opmerkingen.

  Aanrader: Jawel. En als je snel bent profiteer je ook van de eerste 3 maanden 50% korting bij KPN (wel leuk).

 • Ervaring geschreven door Joris82 over KPN

  Een hoop erg positieve KPN beoordelingen hier. Ben het er deels mee eens. Als het op internet en telefonie aankomt zit je bij KPN goed. De telefonie vind ik persoonlijk wat minder maar dat zou eventueel aan mijn telefoontoestel gelegen hebben. Het KPN punt waar ik het niet mee eens ben is dat de service zo goed wordt aangeprezen. Dit is deels de reden dat ik bij KPN weg ben. Het duurde altijd xx minuten voordat ik iemand aan de lijn kreeg, die mij weer doorverbond en zo ging het verder. Je komt er met KPN maar moeilijk uit.

  Pluspunten: Het internet zelf is perfect, vrijwel geen last van storingen en dergelijke. De telefonie is ook niet verkeerd maar zou beter kunnen, echter geen storingen.

  Minpunten: (telefonische)Service. Ze blijven je doorverbinden totdat je het zat bent en na 1/2 uur de telefoon erop knalt.

  Aanrader: Als je KPN internet/telefonie neemt mag je hopen dat je nooit de hulp van KPN nodig gaat hebben.

  Ik zie dat ik KPN toch een goed cijfer moet geven. Dan vertel ik het hier nog wel een keer, voor de zekerheid; KPN internet en telefonie is niet verkeerd, de service zelf is van bar slechte kwaliteit.

 • Ervaring geschreven door Willeke/Johnny over KPN

  Nu ik hier langs ben geweest, heb ik grote twijfels over mijn KPN 3 Mbit Internet + Vast Bellen € 35,00 abonnement… Ten eerste al omdat er nog niemand een review voor dit KPN abonnement heeft geschreven, daarnaast zie ik een HOOP goedkopere internet en telefonie abonnementen!
  Aangezien mijn man en ik van een wat eerdere generatie zijn, zijn we niet helemaal in het internettijdperk opgegroeid en zijn we hier ook nooit helemaal ingezogen. Onze interesses liggen simpelweg niet in de specificaties van internet abonnementen.
  Wel overwogen wij om naar een goedkoper, dus niet perse sneller, internet abonnement over te stappen.
  Ik zie een hoop internet abonnementen die goedkoper internetten en bellen mogelijk kunnen maken, hier gaan we dus even goed naar kijken!

  Pluspunten: Ons huidige internet en telefonie abonnement werkt eenvoudig en vrijwel altijd. Ons abonnement loopt binnekort af en we overwegen het nu wel om over te stappen vanwege de kosten die KPN in rekening brengt.

  Minpunten: De kosten. Super snel internet is het ook niet, maar je hebt er wel iets aan.

  Aanrader: Ja. (kan vast en zeker beter)

 • Ervaring geschreven door Michel Meerveld over KPN

  Beter kost inderdaad meer. En als we het over de betere (en snellere) internetproviders hebben, hebben we het over KPN en XS4ALL. Ikzelf heb KPN 20 Mbit Internet € 50,00, en wat een goddelijk internetabonnement is dat! Ik heb het gister nog meegemaakt dat ik een film ruim binnen een half uur binnen had. Met de prijs heb ik verder ook geen problemen en met het werkend maken van het internet (relatief nieuwe klant van KPN) had ik ook helemaal geen problemen. Een kleuter zou het in mijn ogen nog kunnen doen. KPN 20 Mbit Internet € 50,00 > all.

  Pluspunten: KPN 20 Mbit Internet € 50,00 is perfect voor mij. Ik ben niet te gierig om 50 euro per maand te betalen voor een GOED internetabonnement. KPN is prima!

  Minpunten: Een volle negen van mij!

  Aanrader: Ja, een aanbeveler!

 • Ervaring geschreven door Ivan Jonker over KPN

  Net al mijn tevredenheid over Alice laten blijken, hierin vertelde ik dat ik van KPN naar Alice ben overgestapt. Internet van KPN is echter een stuk beter (maar duurder helaas) dus verdient KPN ook een goed woordje van mij!
  Voordat ik me bij Alice abonneerde, had ik 20 Mbit internet van KPN, KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 dus. Hoewel KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 mij goed beviel, dit internetabonnement is tenslotte enorm snel, lagen de kosten me toch iets te hoog dus wou ik op mijn maandelijkse internet lasten besparen.
  Ik heb ongeveer twee jaar gebruik gemaakt van KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00, nooit geen vuiltje aan de lucht! Extreem snel, maar je blijft toch zitten met die hoge maandelijkse kosten.
  Ik heb helemaal geen slecht gevoel tegenover KPN of KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 om precies te zijn, als het goedkoper was geweest had ik voor geen goud een stap terug gezet naar Alice. Het internet van KPN werkte altijd perfect, zeker 50% sneller als Alice internet, maar helaas te duur voor een aantal mensen, waaronder ik.

  Pluspunten: Extreem snel, zeer betrouwbaar en stabiel.

  Minpunten: Helaas wat aan de dure kant. Dit is ook de reden dat ik naar 20 Mbit internet van Alice ben gegaan. De internet overstap van KPN naar Alice voel ik wel tijdens het downloaden, maar voor de rest ook niet zoveel.

  Aanrader: Als je de 65 euro per maand kunt ophoesten zou ik geen beter internet weten.

 • Ervaring geschreven door Dennis Riensema over KPN

  Hehe, ik zit nu al een paar weken met KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 en ook ik ben er helemaal verliefd op geworden. Mensen die zanikken dat KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 te duur is moeten wat beter nadenken vind ik, of je moet die extra 30 euro per maand (1 euro per dag) écht niet kunnen of willen missen. Dat ter zijde, KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 is gewoon het beste internetabonnement dat je vandaag de dag kunt vinden. Geen gedoe met snelheden TOT 20 Mbit/s, gewoon het echte werk en treinsnel internetten, en onbeperkt gratis naar vaste nummers bellen natuurlijk. Als je eenmaal KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 hebt, wil je niet terug naar Alice, Telfort, Online of elk andere prijsvechtende internetprovider! KPN zorgt ondertussen voor het echte werk voor de echte internetter.

  Pluspunten: De snelste van zijn soort. Sneller internet krijg je niet en bij mij draait het allemaal om snelheid (alleen op het gebied van internet!). De aansluitkosten bij KPN zijn te ontwijken, helemaal gratis dus, zo heb je al een dikke maand "gratis" internet en telefonie!

  Minpunten: KPN vertoont geen zwakheden.

  Aanrader: Absozeker.

 • Ervaring geschreven door KPN liefje over KPN

  Wat was dat een verschil zeg, de eerste keer dat ik KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 gebruikte. Mijn internet is letterlijk twee keer zo snel geworden ten opzichte van het goedkope internetpakketje dat ik voor KPN gebruikte.
  Waar je ook mee moet oppassen (naar mijn ervaring) met goedkope internetproviders, is de stabiliteit van het internetpakket, voor zover ik heb ervaren ligt deze meerdere keren per maand even plat, met KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 totaal geen last van :)

  Het is eerder gezegd, maar ik zeg het nog eens: Internet van KPN is het beste internet dat beschikbaar is. Ik was op slag verliefd en ga er voorlopig niet weg!

  Pluspunten: Internet kan:
  - niet sneller;
  - niet beter;
  - niet stabieler;
  - én niet fijner dan KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00.

  Minpunten: Internet van KPN is écht foutloos!

  Aanrader: Jaaa!

 • Ervaring geschreven door Ronald sloper over KPN

  Vorig jaar heb ik een jaar gebruik gemaakt van KPN 8 Mbit Internet + Vast Bellen € 50,00 en, gezien de KPN beoordelingen die ik hier zie, wordt KPN naar mijn idee nogal overschat. KPN mag dan wel de snelste verbindingen bieden, ze zijn echt niet perfect voor de klant of iets… Dan nog het bijkomende feit dat KPN 8 Mbit Internet + Vast Bellen € 50,00 gewoon te duur was voor een dergelijke verbinding!

  Nu heb ik Telfort 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 29,90 en kan zeggen dat de verschillen tussen Telfort en KPN niet zo groot zijn als ik had verwacht. Als ik mijn oude KPN 8Mbit verbinding met de 20Mbit verbinding van Telfort vergelijk, zou ik zeggen dat ik er op vooruit gegaan ben. Ik kan sneller downloaden en surfen, ben een stuk goedkoper uit en hoef geen natte vingerwerk van Telfort te verwachten. Als je 20Mbit KPN met Telfort 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 29,90 zou vergelijken zouden de verschillen waarschijnlijk erg zichtbaar zijn, niet te vergeten de verschillen in de kosten.

  KPN wint op het gebied van snel internet, Telfort verwoest KPN op kostengebied.

  Pluspunten: KPN geeft de klant snelle internetverbindingen maar geeft geen makkelijke prijs.

  Minpunten: KPN heeft de snelste internetpakketten maar ook de duurste.

  Aanrader: Als je een erg goede baan hebt...

 • Ervaring geschreven door Sereno Brons over KPN

  Ik wilde even snel mijn mening over, en ervaring met KPN insturen. Het internet van KPN wordt hier nogal weggezet als te duur, in feite kan een beetje internet fanatiek niet zonder het internet van KPN. Zonder internet van KPN kan niemand optimaal van het internet genieten, je betaalt er dan automatisch meer voor, de beste diensten kosten meer en dat zal nooit veranderen ook.

  Bijvoorbeeld; ik heb al een tijdje KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00, met deze internetverbinding blaas ik jullie goedkope internet makkelijk de weg uit wat betreft downloadsnelheden. Mij zul je niet verbazen als je zou zeggen dat ik 2x zo snel het internet opga dan jij doet. Dat lijkt me zelfs wel zo eerlijk, in feite betaal ik 2x zoveel, dus mag ik ook 2x zo snel internet hebben! ;-)

  Pluspunten: 2x zo snel als de goedkope flutprovidertjes. Nooit maar dan ook nooit last van downtime, constante uptime met mijn internet van KPN. In weze is alles aan KPN een sterk en respecteerbaar punt. Er is een reden dat er een prijsverschil tussen de lagere en hogere internetproviders zit.

  Minpunten: Mensen zien €65 per maand al snel als uitbuiterij, terwijl het in weze gewoon normaal is.

  Aanrader: Als je het beste internet zoekt, kun je niet zonder KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00!

 • Ervaring geschreven door Teeuwen over KPN

  Beter internet dan KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 zul je niet snel vinden. KPN staat bekend om haar snel(ste)le en betrouwbaarste internetpakketten. Daar betaal je nou eenmaal meer geld voor als consument.
  Ik heb KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 nu zo'n twee maanden en ben er helemaal weg van. Voor KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 heb ik een aantal goedkope internetpakketten van providers als Alice en Online getest, deze vallen niet te vergelijken met KPN als internetprovider.
  De klantenservice van KPN behoort tot Holland's Finest en maar weinig andere providers bieden een dergelijke service van dergelijke kwaliteit.
  KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 heeft in de extreme gevallen wel een enorm lange levertijd, maar het is het waard!

  Pluspunten: KPN, goed met internet en telefonie.

  Minpunten: Levertijd van de internetpakketten. KPN 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 65,00 kostte mij 4 weken wachttijd.

  Aanrader: Ongeacht.

Meer reviews over KPN »

Alles in 1 80MB Glasvezel KPN

Het abonnement Alles-in-1 50MB Glasvezel van KPN wordt via het glasvezelnetwerk aangeboden en...

Bekijk aanbieding
€ 59 p/m

Alles in 1 100MB iTV KPN

Het abonnement Alles-in-1 50MB i-TV van KPN bevat het basispakket voor internet, vaste telefonie...

Bekijk aanbieding
€ 69 p/m