E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
 • Top internet aanbiedingen
 • Gratis overstappen
 • Alle internet abonnementen

Tele2 internet ervaringen

Hier vindt u reviews over de internet abonnementen van Tele2. Dit zijn beoordelingen geschreven door consumenten over alles in 1, internet + tv, internet + bellen of digitale tv. Een ervaring kan een klacht of compliment omschrijven (positief of negatief).

28 reviews over internetprovider Tele2

 • Ervaring geschreven door Berend over Internet + TV 20MB iTV Tele2

  Goedkoopste pakket dat ik kon vinden en gelukkig leverbaar op mijn adres. Ben student en heb dus niet veel te besteden, voor de studie een beetje internet en savonds filmpje kijken met huisgenoten is voor mij al voldoende. Tele2 heeft hier een prima starterspakket voor. Voor maar 34 euro per maand heb ik stabiel 20 mb internet wat meer dan voldoende voor mij is, en tevens nog een aardig uitgebreid tv pakket voor zo weinig centen. Daarnaast heb ik de eerste 3 maanden nog 19euro voordeel ook, dan betaal je slechts 15 euro per maand voor dit basispakket. En er zat ook nog een gratis cadeau bij, helemaal blij met Tele2!

  Pluspunten: Goedkoop, basis en goed
  Minpunten: mag niet klagen voor zon bedrag
  Aanrader: Voor mensen die voor weinig geld een basis internet met televisie pakket willen is dit een prima keuze.

 • Ervaring geschreven door Kasper over Internet + TV 60MB iTV Tele2

  De overstap gewaagd naar een tele2 pakket met internet en televisie aangezien ik bij XS4ALL naar ons idee teveel betaalde. We hebben gekozen voor een 40m internet pakket van TELE2 in combinatie met interactieve televisie. De overstap hebben we online geregeld en de bevestigingsmail ga aan dat er binnen 3 weken contact werd opgenomen door TELE2 die het pakket zou opsturen. Ook zou automatisch ons contract bij XS4ALL opgezegd worden.
  3 weken later hadden we het doe het zelf installatiepakket van TELE2 in huis. Een erg duidelijke beschrijving van hoe de modem en de decoder aangesloten moesten worden. Het inregelen gaat ook vrijwel automatisch zodra hij de verbinding gevonden heeft. De digitale zenders stellen zich automatisch in. Het internet was ook zo ingesteld en werkt perfect. Kwaliteit doet wat ons betreft niets onder voor dat van XS4ALL en is maandelijks wel stukken voordeliger!

  Pluspunten: makkelijk te installeren, goede kwaliteit en voordelig
  Minpunten: Sommige providers verlenen gratis installatie, bij TELE2 doe je dit zelf ook makkelijk met het doe het zelf pakket
  Aanrader: Ja, het is een kwalitatief goed pakket voor een voordelige prijs.

 • Ervaring geschreven door Gerard v. Elderen over Internet + TV 50MB Glasvezel Tele2 € 45,00

  Ontzettende verbetering in vergelijking met mijn oude internetprovider Stipte, waar ik storing op storing bij had!

  De overstap gemaakt naar Glasvezel van TELE2 en geen moment spijt, snel internet en geweldige televisie voor een zeer scherpe prijs.

  Geen uitvallend internet en sneeuwend beeld meer voor mij, gewoon goed en stabiel internet en degelijke digitale televisie van TELE2

  Pluspunten: Goed en stabiel internetStoringsvrije provider

  Minpunten: nog geen ervaring mee

  Aanrader: Voor mij is het een aanbeveling

 • Ervaring geschreven door Damian over Alles in 1 20MB iTV Tele2

  Tele 2 heeft super deals waarbij je de eerste 3 maanden maar € 18,- betaald voor een alles in 1 pakket in plaats van 34 euro. Als je dit over het gehele jaar berekend betaal je maandelijks nog geen 30 euro voor een deugdelijk internet pakket.

  Kwalitatief gezien kan TELE2 zich meten met de top, erg scherpe televisie, vaak goede aanbiedingen, snel en storingsvrij internet en lage tarieven voor het bellen. Daarnaast zijn ze 1 van de goedkopere

  Pluspunten: Goedkope maar kwalitatief goede internetaanbieder

  Minpunten: Pakketten zijn beperkt verkrijgbaar in bepaalde locaties in Nederland

  Aanrader: jawel

 • Ervaring geschreven door Thijs Vedder over Alles in 1 20MB iTV Tele2

  Slechte correspondentie met de klantenservice van TELE2 gehad. Wekenlang storing gehad in de modem waardoor telkens het Wifi signaal wegviel. Keer op keer resetten en vervolgens vaak contact gehad met TELE 2 klantenservice. Als je ze überhaupt al snel te pakken krijgt (stond soms 15 minuten in de wacht), krijg je waardeloze ondersteuning.

  Vervolgens een vriend van me langs laten komen die in de ICT sector zit, en had het probleem snel gevonden en opgelost. Over mijn internet en tv basispakket ben ik wel te spreken, echter de bekwaamheid van de klantenservice is ruk

  Pluspunten: goed pakket voor een degelijke prijs

  Minpunten: Onbekwame klantenservice

  Aanrader: De diensten zelf wel, als je problemen heb kun je ze beter zelf oplossen!

 • Ervaring geschreven door J van Uden over Internet + Bellen 20MB Tele2

  In principe niet ontevreden over het pakket maar de snelheid zou wat mij betreft wat dichter bij de pakketsnelheid mogen liggen. De opgegeven snelheid zou 20mb moeten zijn, maar soms haal ik niet eens de 10 mb.

  Dit kan ook komen omdat we met meerdere toestellen van het internet gebruik maken. Zowel de pc als laptop en 3 smartpfones maken via de Wifi gebruik van het internet

  Pluspunten: Goedkoop en storingsvrij

  Minpunten: Het internet mag sneller

  Aanrader: Als je een goedkoop pakket wil en er niet al te veel van verwacht is dit voldoende

 • Ervaring geschreven door Ronaldo! over Alles in 1 20MB iTV Tele2

  Als je van voetbal houdt ziet je met het internet, bellen en TV abonnement van tele2 goed! Ik kan alle eredivisie wedstrijden live bekijken, wat een genoot! Eerst moest ik steeds naar de kroeg (ook wel gezellig natuurlijk) maar nu kan ik het lekker vanuit huis bekijken.

  Beeldkwaliteit is ook nog eens super goed.

  Pluspunten: Eredivisiewedstrijden live kijken! Goedkoop abonnement, goedkoop bellen.

  Minpunten: Weet ik niet!

  Aanrader: Absoluut, vooral voor de voetbalsupporters!

 • Ervaring geschreven door Eef over Internet 20MB Tele2

  Sinds kort hebben wij thuis draadloos internet van Tele2. Werkt heel goed! Het mooie van draadloos internet is dat je over een PC of laptop neer kan zetten en je bent verbonden met het internet, vooral handig bij ons thuis aangezien we 5 computers hebben (scheelt weer een boel bouwwerk met kabels trekken en dergelijke).

  Het draadloos internet is snel, alhoewel ik het wel merk als we alle 5 tegelijk online zijn en aan het downloaden zijn. Je hoeft zelf geen draadloos modem te kopen want je krijg je geleverd bij het Tele2 abonnement (in bruikleen, dus moet worden teruggegeven zodra je overstapt naar een andere provider).

  Het instellen van het draadloos internet heeft me wel 2 uurtjes gekost (ik ben niet zo'n expert op het gebied van internet en computers). Als je er zelf niet uitkomt kan je ook altijd een monteur inhuren of de klantenservice bellen.

  Pluspunten: Stabiel draadloos internet met een goed modem. Lage maand prijs.

  Minpunten: Instellen van het draadloos modem is net iets te moeilijk voor mensen zoals ik die weinig verstand hebben van internet en computers.

  Aanrader: Ja ik kan het zeker aanraden!

 • Ervaring geschreven door dennis76 over Alles in 1 20MB iTV Tele2

  Ik zit met mijn internet, telefonie en televisie abonnement bij Tele2. Ben er tevreden over, het is niet duur en toch heb je alles wat je nodig hebt. Het internet is snel, de telefoonlijn is helder en stoort niet, en de televisie heeft genoeg zenders!

  Wel jammer dat je dan weer eenmalig 100 euro moet betalen om alles te laten installeren (ik kan dit zelf niet).

  Pluspunten: Alles wat je nodig hebt voor een lage prijs.

  Minpunten: 100 euro voor de installatie is toch wel prijzig.

  Aanrader: Ja.

 • Ervaring geschreven door Roland over Alles in 1 20MB iTV Tele2

  Ben tevreden over Tele2. Na enkele dagen dat ik het internet abonnement had aangevraagd kreeg ik de papieren binnen. Daarna volgde het draadloze modem.

  Heb alles zelf met gemak kunnen installeren via de handige manual die bijgeleverd wordt. Staat zowel als in het engels als in het nederlands vermeld dus daar kan je mee uit de voeten.

  Pluspunten: Gemakkelijke installie en prima internet.

  Minpunten: Tot op heden niet ondervonden.

  Aanrader: Ja hoor.

 • Ervaring geschreven door de jong over Tele2

  Ik heb altijd bij tele2 mijn telecom zaken ondergebracht. Nu zijn we van normaal internet overgestapt naar glasvezel internet en dat is snel zeg!

  Thuis downloaden we nogal veel (paar gb's per maand) en dat gaat nu zeker 4x zo snel als voorheen. Eerst ging het downloaden met een snelheid van plus minus 800kb per seconden, nu haal ik meer dan 4mb per seconden! Films en andere grote bestanden zijn zo binnen no-time binnen.

  Over het bellen heb ik niet zoveel te melden, werkt prima zoals het voorheen ook deed.

  Pluspunten: Glasvezel internet dat tot 4x zo snel is dan mijn oude tele2 internet.

  Minpunten: Als je een abonnement van KPN hebt met BelBasis, BelBudget, BelVrij of ISDN dan kan je geen glasvezel van tele2 aanvragen.

  Aanrader: Jazeker, voor iedereen die behoefte heeft aan snel downloaden en uploaden.

 • Ervaring geschreven door Robert van der Sloot over Internet + Bellen 20MB Tele2

  Alles wat ik van internet en bellen verwacht, heb ik met Tele2 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 29,95.

  Van internet verwacht ik gewoon dat het lekker soepel werkt en niet al te sloom is (Tele2 is sneller dan voor mij nodig is) en dat het internet stabiel is. Dit heb ik dus al sowieso met Tele2 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 29,95.

  Van telefonie verwacht ik lekker zuiver geluid en dat ik altijd bereikbaar ben en altijd kan bellen. Ook dit heb ik met Tele2 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 29,95.

  Ik eis niet veel van een internet/telefonie abonnement. Tele2 is dan ook misschien een beetje overbodig voor mijn behoeften, maar het is zo goedkoop dat ik liever met meer zit =).

  Pluspunten: Dit internet/telefonie abonnement van Tele2 is voor mij een tikje te goed. Toch verwelkom ik dit abonnement met wijde armen. Voor de prijs van € 30,- is dit internet/telefonie abonnement belachelijk goed, snel en stabiel.

  Minpunten: Ik mag zeker niet klagen =).

  Aanrader: Zeker =)!

 • Ervaring geschreven door Arjan over Tele2

  In het midden van 2008 heb ik Tele2 4 Mbit Internet + Vast Bellen € 29,95 met een goed vertrouwen in Tele2 besteld. Kort na mijn internetbestelling, kreeg ik een monteur op m’n deurmat die het internet wel eventjes zou aansluiten. Hij kreeg het niet voor elkaar. Ook al wist de monteur mijn beloofde internet/telefonie verbinding niet aan de praat te krijgen, Tele2 aarzelde niet om geld van mijn rekening af te schrijven.

  Tele2 stortte mijn geld later terug, maar mijn internet werkend maken deden ze niet. Door middel van een advocaat was ik in staat mijn contract te ontbinden. Makkelijk deed Tele2 er niet over natuurlijk..

  Pluspunten: Een goede vraag.

  Minpunten: Tele2 komt hun beloftes gewoon niet na! Ze smeren je een internetabonnement aan, verrekken het om het goed aan te sluiten, maar zijn er wel stipt op tijd bij als het om betaling gaat.

  Aanrader: Nee.

  Ik beoordeel als volgt: 5/5/1. De reden hiervoor is dat ik de kans niet eens gehad heb om het internet te testen, de betrouwbaarheid van 1 gaat uit naar Tele2 voor het zijn van een verschrikkelijk slechte internetprovider.

 • Ervaring geschreven door ESBJ over Tele2

  Na een paar weken Tele2 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95 zijn wij het al helemaal zat. Tele2 internet en telefonie moet het meest verschrikkelijke zijn op deze aardbol. Het internet (zit nu bij de buren om nieuw internet te zoeken en kwam hier uit, meteen even schrijven dus) werkt (op een goede dag) maar een paar uurtjes en gaat dan weer "slapen". Het is dan maar afwachten wanneer deze weer aan het werk gaat. De telefonie doet pijn aan de oren door het irritante geruis dat uit de telefoon komt. Tele2 doet er verder niks aan, daag.

  Pluspunten: Goedkoop (hoewel je voor niks betaalt), snel abonnement (hoewel je hier niks van meekrijgt), bekende (internet/telefonie)provider (hoewel zij hier erg fout mee omgaan) en makkelijk een abonnementje bestellen (hoewel je later hoopte dat je dit niet deed)!

  Minpunten: Het internet liet meteen haar ware aard zien. De bedrading was nog niet aangesloten of het internet zorgde al voor klachten. Continue storingen en constant geruis in de telefonie. Tele2 ziet/vindt het probleem niet en doet er dan ook helemaal niks aan.

  Aanrader: Lijkt me beter van niet;

  * De snelheid valt nog mee, raar genoeg kun je niet van "snel" internet "genieten" als je internetverbinding erg onstabiel is.
  * De prijs van Tele2 internet en telefonie valt in principe erg mee. Je hoeft vast en zeker niet in het boodschappenbudget te minderen.
  * De betrouwbaarheid van Tele2 internet en telefonie is een complete ramp. Van internet genieten is er niet bij met Tele2 internet en van telefonie genieten is ook vrij lastig met een ruis in je oren.

 • Ervaring geschreven door Evelien de Goei over Internet 20MB Tele2

  In januari 2008 ben ik een jaarcontract bij Tele2 aangegaan. De eerste en langste periode van de contractduur heb ik totaal geen problemen gehad bij Tele2, het is in de laatste 2/3 maanden opgetreden. Hiermee bedoel ik internetstoringen in grote hoeveelheden en van lange duur. Gelukkig ben ik niet afhankelijk van mijn internet, ik kan uitstekend overleven zonder internet dus ik zit de laatste 2 maanden van mijn contract nog wel uit, ervan uitgaand dat dit niet opgelost gaat worden.

  Volgens Tele2 is er natuurlijk niets aan de hand met de door hun geleverde diensten. ‘Alles werkt perfect mevrouw.’ Nee. Dat doet het niet. Maar goed, Tele2 leverde in het begin uitstekend internet, jammer genoeg begint het aan het einde van de contractduur te storen.

  Pluspunten: In de eerste 9 tot 10 maanden werkte het Tele2 internet perfect. Het internet werkte vlot en vertoonde verder geen ongewenst gedrag. Twintig euro is natuurlijk niets voor een internetabonnement.

  Minpunten: Met nog 2/3 maanden voordat het contract afloopt, begon het internet bij mij te storen. Helaas, als dit probleem zich niet had laten zien had ik mijn contract absoluut verlengt.

  Aanrader: Dat ligt maar net aan de oorzaak van mijn probleem. Deze oorzaak is echter niet bekend dus kan ik er weinig over zeggen.

  Beoordeling is een mix van verleden en nu.

 • Ervaring geschreven door Bram & Gerda over Internet + Bellen 20MB Tele2

  Heel leuk en aardig allemaal, die internetabonnementen (erg variërend van prijs ook) van Tele2, de service is echter compleet waardeloos en ze laten je erg lang op je internetbestelling wachten.

  We hebben ruim drie maanden geleden Tele2 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 29,95 besteld en we kregen pas twee weken geleden bericht dat de bestelling klaar was, de levertijd wordt hier aangegeven als 4-6 weken, hier klopt dus helemaal niks van.

  Het installeren van Tele2 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 29,95 heeft voor geen problemen gezorgd. Wel bleek al snel dat onze verwachtingen veel te hoog waren. Onze telefonieaansluiting van Tele2 is bij lange na niet geruisloos, we kunnen nauwelijks genieten van een telefoongesprek met onze kinderen.

  Tele2 houdt er ook van om de klant in de telefonische wachtrij te plaatsen, waardoor je je al snel scheel betaalt aan de telefoonkosten. De telefonische helpdesk van Tele2 laat je lang wachten, maar laat je uiteindelijk met gebakken peren zitten.

  Nooit aan beginnen!

  Pluspunten: Wanneer het internet werkt kunnen wij er wel van genieten. De kosten liggen laag.

  Minpunten: Tele2 levert het internet veel later dan zij beloven. De telefonie is van waardeloze kwaliteit en het internet valt ook gedurend uit.

  Aanrader: Zeker niet. De telefonie is van slechte kwaliteit en het internet zelf laat ook te wensen over.

 • Ervaring geschreven door Andreas over Internet + Bellen 20MB Tele2

  Tele2 brengt maar één nadeel met zich mee en dat is dat zij de internet & telefonie abonnementen wat later leveren dan de gemiddelde internetprovider. Ondanks de langere wachttijd, was het wachten op Tele2 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 29,95 het zeker waard. Hiervoor moesten wij btw 5 weken wachten, we hebben het aanbod van een monteurinstallatie afgeslagen omdat we dit zelf wel kunnen regelen, anders moet je hier 80 euro voor neertellen, eigenlijks is dit ook nog wel een eenmalig nadeel van Tele2.
  Verder werkt het internet fantastisch en de telefoonlijn is erg helder en duidelijk, totaal geen storingen bij internet of telefonie.

  Pluspunten: Gratis draadloos modem in bruikleen en een laptop cadeau bij de internetbestelling. De telefoonlijn biedt heldere en duidelijke telefonie en de internetverbinding biedt weer snel en goedkoop internet. Helemaal geen storingen, dat is het belangrijkst.

  Minpunten: Het is wel jammer (en nadelig voor Tele2 zelf) dat de internetbesteller langer moet wachten voordat het internet werkelijk gelevert wordt. Dit is wel eenmalig, net als de aansluitkosten (indien je het zelf niet kunt).

  Aanrader: Ja.

 • Ervaring geschreven door Paul Akkema over Tele2

  Fijn is dit zeg. Ik kom per toeval op deze website terecht en zie dat ik voor dezelfde prijs 20 Mbit internet van Tele2 zou kunnen hebben, in plaats van Tele2 4 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95. Ik zie verder ook geen verschillen in Tele2 4 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95 en de 20 MB versie van Tele2 dus vraag ik me af waar dit nou precies op slaat.

  Van de week zal ik Tele2 even bellen om meer duidelijkheid over de zaak te krijgen want ik heb geen zin om uitgeknepen te worden. Let er dus maar goed op voordat je internet van Tele2 bestelt!

  Pluspunten: Tele2 4 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95 is wel erg betrouwbaar, dat mag ook wel als je kijkt naar de prijs die je ervoor moet betalen.

  Minpunten: TE sloom voor de prijs!! Voor bijna de helft van de prijs kun je 20 Mbit internet hebben dat 3 tot 5 keer zo snel is als Tele2 4 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95. Ik zou Tele2 4 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95 dan ook niet aanraden gezien de prijs/snelheid verhouding.

  Aanrader: Nee.

 • Ervaring geschreven door Eminem1983 over Tele2

  Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn met mijn huidige internet en telefonie van Tele2. Ik heb Tele2 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95 en daar betaal ik geen cent teveel voor! Als je naar de goedkoopste 20 Mbit internetabonnementen kijkt, bestel je het wel, maar krijg je lang niet die snelheden waar je op had gehoopt. Bij Tele2 ligt dat een stuk anders, met Tele2 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95 haal ik veel meer uit mijn internet dan ik met Alice deed. Waarom Alice een maandcontract biedt is me goed duidelijk, na een maand heb je het wel gezien en ben je alweer toe aan iets nieuws. Maar nu ik Tele2 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95 heb, ben ik super blij met wat ik in handen heb. Gloedje snel internet, je betaalt meer dan bij Alice, maar je krijgt ook meer! Zowel qua service als internetabonnement mag je meer van Tele2 verwachten.

  Pluspunten: Tele2 20 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95 is niet duur, niet sloom en ook helemaal niet onbetrouwbaar. Ik mag overal een goed cijfer geven dus :).

  Minpunten: Helemaal niks.

  Aanrader: Zeker!

 • Ervaring geschreven door Vlaardingen over Tele2

  Waarom wij van Tele2 internet en telefonie genieten? Tele2 weet precies waar de klant naar zoekt, goedkope diensten met sterke service achter de hand. Nu we Tele2 4 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95 al een maandje of wat hebben weten we zeker dat we Tele2 internet aan kunnen en mogen raden.

  De internetbestelling was totaal geen probleem. We hebben er misschien een maandje op moeten wachten voordat het bij ons werd aangesloten. Werd wel meteen goed gedaan. Wat je van Tele2 mag verwachten, op z’n minst van Tele2 4 Mbit Internet + Vast Bellen € 34,95 in elk geval, is een fijne internetverbinding en goedkope telefonie (en waarschijnlijk nog een leuk cadeau als een laptop ook!).

  Pluspunten: Van Tele2 mag je een hoop goeds verwachten. Niet veel gelul zonder acties, gewoon waar je voor gekomen bent, goed internet en goedkope telefonie dus!

  Minpunten: We mogen niet klagen.

  Aanrader: Ja.

Meer reviews over Tele2 »

Internet + TV 50MB Glasvezel Tele2

Het Tele2 Internet Basis & TV Light abonnement is een glasvezelpakket met glasvezelinternet en...

Bekijk aanbieding
€ 43 p/m

Internet + TV 60MB iTV Tele2

Het abonnement Internet + i-TV 40MB van Tele2 bevat snel ADSL-internet (40Mbit/s download en...

Bekijk aanbieding
€ 38 p/m