E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
 • Top internet aanbiedingen
 • Gratis overstappen
 • Alle internet abonnementen

Ziggo internet ervaringen

Hier vindt u reviews over de internet abonnementen van Ziggo. Dit zijn beoordelingen geschreven door consumenten over alles in 1, internet + tv, internet + bellen of digitale tv. Een ervaring kan een klacht of compliment omschrijven (positief of negatief).

8 reviews over internetprovider Ziggo

 • Ervaring geschreven door Jielis over Internet + TV 400MB Ziggo € 64,50

  Kreeg nieuws van Ziggo over de overname of fusie van UPC en Ziggo tezamen. Nu hoorde ik allerlei geruchten dat de pakketprijzen duurder zouden worden en dat er zenders e.d. meer zouden verdwijnen. Zo zouden meerdere zenders van NBC Universal verdwijnen en een aantal andere zenders van het standaard pakket verschuiven naar het royaal pakket. Opzich kijk ik persoonlijk weinig tv dus waar het mij vooral om gaat is de maandprijs van het uiteindelijke pakket. Ik betaal nu ongeveer 65 euro per maand voor internet met 200mb en digitale televisie. Nou gingen er geruchten dat er in de nieuwe variant, connect en play start/connect en play complete/connect en play max de pakketprijzen flink verhoogd zouden worden. Als ik de website van Ziggo bekijk staat er bij een 200mb pakket met digitale televisie een pakketprijs vermeld van meer dan 70 euro, een forse stijging dus. Ik ben benieuwd of dit enkel voor nieuwe klanten geld, of dat ook bestaande klanten straks meer moeten gaan betalen. Ik heb nog niets gehoord maar wacht in spanning af.

  Pluspunten: Ziggo Z3 interne lekker snel met 200mb
  Minpunten: Bang dat door de fusie de pakketprijs wordt verhoogd, ook voor bestaande klanten
  Aanrader: Zolang de prijs gelijk blijft wel.

 • Ervaring geschreven door Levi over Internet + TV 30MB Ziggo

  Stabiel kabelinternet en digitale televisie over de vertrouwde kabel van Ziggo Niet voor niets het meest vertegenwoordigd van alle internetproviders in de Nederlandse huishoudens. Voordeel van het kabelinternet is dat het juist wel vaak de beloofde snelheid haalt, en niet maar de helft of minder. Ook televisie over de kabel biedt voordelen: het is snel (met zappen niet eindeloos wachten,) en toch scherp beeld en geluid. Daarnaast zijn er ook een aantal zender in High Definition te bekijken. Met de interactieve HD recorder die ik er bijbesteld heb kan ik ook eindeloos films en series opnemen, erg handig!

  Pluspunten: HD recorder is een fijn ding
  Minpunten: Niets
  Aanrader: Ja

 • Ervaring geschreven door Desiree over Internet + TV 120MB Ziggo

  Blij met de keuze voor Ziggo met zeer snel internet. In het internet + interactieve televisie pakket heb ik een ruim zenderaanbod met 120mb downloadsnelheid. Dit tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Ziggo is een van de weinige providers die zo een hoge snelheid aanbieden over de kabel. En ze blijven upgraden, ik heb dit pakket 8 maanden terug afgesloten met 100mb, en ze hebben hem automatisch naar 120mb ge-uprade. Ook de digitale zenders zijn van zeer hoge kwaliteit. Het beeld en geluid zijn zeer zuiver, en met de interactieve functies kun je films opnemen en later terugkijken. Ook live-pauzeren is een must als je filmliefhebber bent. Lekker op pauze zetten en een half uur later starten, als dan de reclames komen kun je lekker doorspoelen en de film in 1x afkijken, top!

  Pluspunten: snel internet over de kabel, veel interactieve functies televisie
  Minpunten: kan ze niet zo benoemen
  Aanrader: ja

 • Ervaring geschreven door Dennis over Alles in 1 30MB Ziggo

  Ik blijf bij Ziggo, de grootste en beste internetprovider in Nederland, waarom anders de grootste. Ziggo heeft door haar goede dienstverlening door de jaren heen het grootste klantenbestand opgebouwd van alle providers, en nog belangrijker: ook weten te behouden. Het internet en de televisie over de kabel zijn top en al jaren storingsvrij, dit tegenover glasvezel aansluitingen waar nog veel kinderziektes in zitten.

  glasvezel mag dan de toekomstwezen, maar zolang er nog relatief veel problemen mee zijn blijf ik lekker van Ziggo gebruik maken over de kabelaansluiting!

  Pluspunten: Groot en betrouwbaar door jarenlange ervaring in deze branche

  Minpunten: snelheden kunnen niet meer tippen aan wat glasvezel momenteel aanbiedt

  Aanrader: ja

 • Ervaring geschreven door Dominique van Veld over Alles in 1 120MB Ziggo

  Met 22mb/s is ziggo een internet provider die net iets meer biedt dan andere kabelinternet abonnementen doen. Voor mij was dat echter niet de doorslaggevende factor, hoewel een hogere downloadsnelheid bij internet, bellen en tv natuurlijk nooit overbodig is.

  Wat voor mij de reden was om ziggo te proberen, was de contractduur van 1 maand. Opzeggen zou zodoende geen probleem zijn, mocht het internet, het bellen of de digitale tv niet bevallen.

  Aanvragen van het internet, bellen en tv abonnement (ziggo alles-in-1 plus) van ziggo kostte slechts een paar minuten en het wachten om hier ook werkelijk gebruik van te kunnen maken viel ook ruim binnen mijn normen van goede service.

  Pluspunten: Internet, bellen en tv in een abonnement.
  Gratis bellen naar andere ziggo abonnees.

  Minpunten: Kosten voor monteur. Wel 50% korting, maar het blijft geld.

  Aanrader: Yep

 • Ervaring geschreven door Henkjan G. over Alles in 1 120MB Ziggo

  Over het algemeen ben ik wel te spreken over de services van Ziggo. Met dit pakket heb je mooi alles in 1x geregeld, eerst had ik TV en internet van UPC en telefonie van KPN, toch handig als je alles in 1 hebt.

  Wel hebben we een paar maanden geleden last gehad van storing? (nog steeds geen idee wat het was) in het modem. Hierdoor werkte niets meer (geen internet,tv of telefoon) oplossing was door het resetten van de modem. Maar dit gebeurde 3 tot 4x per week en dan heb je daar natuurlijk geen zin meer in!

  Na een aantal keer gebeld te hebben naar de klantenservice van Ziggo bleek het dat we op het verkeerde kanaal of iets dergelijks stonden, dit hebben zij toen per direct opgelost!

  Pluspunten: De prijs is aantrekkelijk omdat je alles in 1 hebt.

  Minpunten: Storing of iets dergelijks in het modem.

  Aanrader: Ja, ben er tevreden over dus dat zullen andere ook wel zijn!

 • Ervaring geschreven door J.W. Kas over Alles in 1 30MB Ziggo

  Over de klantenservice van Ziggo ben ik niet te spreken! Zij hadden mij telefonisch benaderd om een abonnement af te sluiten dit heb ik toen gedaan. Echter krijg ik een overzicht met mijn gegevens toegestuurd wat incorrect was! Het ging om een alles in 1 basis abonnement en op het overzicht stond dat het enkel om een internet abonnement ging. Tevens waren een aantal van mijn persoonlijke gegevens ook incorrect.

  Heb toen 4x moeten bellen naar de klantenservice voordat het eindelijk geregeld was! 1x werd ik in de wacht gezet en werd de hoorn er gewoon opgegooid leuk hoor weer 10 minuten wachten!

  Pluspunten: Het abonnement is van alles voor zien (internet tv en telefonie).

  Minpunten: Hele slechte ervaring met de klantenservice!!

  Aanrader: Voor het abonnement wel maar van de klantenservice moet je het niet hebben.

 • Ervaring geschreven door Gert-jan van Drie over Ziggo

  Het Ziggo internet Z2 abonnement is voor mijn doen een mooi internet abonnement met niet al te veel gekke dingen.

  Je krijgt een download snelheid van 15 MB/s en dat is voor mij meer dan genoeg, ik zit tenslotte niet meer dan een paar uurtjes per week achter de computer en download doe ik eigenlijk niet.

  De prijs is wel wat aan de hoge kant, internet van Online is bijv. een stuk goedkoper wellicht dat ik daar later ook op overstap maar ik moet eerst nog even kijken hoe en wat.

  Verder geen klachten eigenlijk over dit internet abonnemente van Ziggo.

  Pluspunten: Basis abonnement voor de niet veel eisende internetter.

  Minpunten: Prijs is een beetje aan de hoge kant voor een basis abonnement.

  Aanrader: Nee eigenlijk niet, je kan beter internet van bijv. Online kiezen aangezien dat goedkoper is (en nog iets sneller ook).

Alles in 1 400MB Ziggo

Ziggo Connect Max & Play Max is het meest uitgebreide alles-in-1 abonnement van kabelprovider...

Bekijk aanbieding
€ 82,50 p/m

Internet + TV 400MB Ziggo

Ziggo Connect Max & Play Max is het meest uitgebreide internet + TV abonnement binnen het aanbod...

Bekijk aanbieding
€ 81,50 p/m