E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
  • Top internet aanbiedingen
  • Gratis overstappen
  • Alle internet abonnementen

Stipte abonnementen

Van de Nederlandse internetproviders behoort Stipte tot een van de jongste. Stipte is de nieuwe naam die sinds juni 2014 gevoerd wordt in Nederland, voorheen was zij bekend als Scarlet. Stipte is een telecommunicatiebedrijf dat internet, digitale televisie en vaste telefonie verkoopt aan bedrijven en consumenten. Stipte investeert momenteel om haar dekkingsgebied in Nederland uit te breiden. Stipte levert haar diensten zowel over het ADSL-netwerk als het glasvezelnetwerk, en mag bij de voordeligste providers van Nederland worden gerekend.

 

Combinatiepakketten voor een scherpe prijs

Stipte levert kwalitatief hoogwaardige producten voor de scherpste tarieven. Stipte is leverancier van alles-in-1 pakketten, combinatiepakketten van internet en vaste telefonie en daarnaast losstaande internet- en televisiepakketten. Door haar grote diversiteit aan pakketten weet Stipte iedere klant te bedienen.

Als er behoefte is aan internet, digitale televisie en vaste telefonie, dan heeft Stipte de oplossing met haar alles-in-één pakketten. Stipte levert haar 3-in-1 pakketten zowel over het ADSL-netwerk als over het glasvezelnetwerk. Ook internet plus bellen pakketten zijn mogelijk, tevens zowel over ADSL/VDSL als glasvezel. Naast de combinatiepakketten heeft Stipte losstaande internetabonnementen (glasvezel en ADSL/VDSL) en een losstaand televisiepakket. Met haar uitgebreide productrange heeft Stipte altijd een goede deal voor u.