E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
  • Top internet aanbiedingen
  • Gratis overstappen
  • Alle internet abonnementen

Stipte Internet

Stipte levert naast haar alles-in-1 pakketten en combinatiepakketten van internet plus bellen ook losstaande internetpakketten. Wanneer u op zoek bent naar enkel internet zonder vaste telefonie of digitale televisie, heeft ook hier Stipte een aanbieding voor. Stipte begint met het 30Mbit/s ADSL-internet pakket, waarmee iedere beginnende internetgebruiker uit de voeten kan. Ook levert stipte een 50Mbit/s aansluiting via de DSL. Daarnaast levert Stipte ook een 50Mbit/s glasvezelinternet pakket waarmee razendsnel films en games gedownload kunnen worden.

Internet 30MB Stipte

Het abonnement Internet 30MB van Stipte maakt gebruik van het ADSL-netwerk om internet te leveren...

Bekijk aanbieding
€ 29,95 p/m

Internet 50MB Stipte

Het abonnement Internet 50MB van Stipte bestaat alleen uit internet en is daardoor bedoeld voor...

Bekijk aanbieding
€ 39,95 p/m

Internet 50MB Glasvezel Stipte

Het abonnement Internet 50MB Glasvezel van Stipte is ideaal voor mensen die snel en betrouwbaar...

Bekijk aanbieding
€ 39,95 p/m

Internet met een betrouwbare modem

Stipte levert internetpakketten via het ADSL-netwerk van 30 en 50Mbit/s. Wanneer men een glasvezelaansluiting heeft dan heeft Stipte ook een oplossing: het Stipte Internet Vibernet 50Mbit/s pakket. Zowel bij ADSL- als glasvezelinternet wordt er gebruik gemaakt van de betrouwbare Fritz!box 7390 modem. De Fritz!box 7390 staat bekend om zijn kwaliteit en stabiliteit en levert een zeer sterk Wi-Fi-signaal zodat u overal in huis kunt genieten van uw internet.

Installatie kunt u door een monteur van Stipte laten verzorgen, maar het is ook mogelijk met het gemakkelijke doe-het-zelf pakket.

Ervaring Stipte Internet

Voordat ik internetwaanzin.nl bezocht had ik nog nooooit van Scarlet internet gehoord.

Imho laat dat maar weer zien dat de bekendheid van een internet aanbieder helemaal niet alles zegt. Wegens aanhoudende klachten (uitvallend internet) bij een van de duurdere internetproviders, heb ik besloten om internet bij een goedkopere aanbieder aan te vragen. En met grote tevredenheid. Het internet dat ik van Scarlet heb is stukken stabieler en goedkoper dan wat ik hiervoor had.

Voor een internet abonnement met een concurrerende prijs is internet van Scarlet uitstekend te doen. Geen gezeur met onmogelijke installaties of internet dat er om de haverklap uit ligt.

De klant wordt goed behandeld en neemt een stabiel internetproduct af.

Pluspunten: Voor mij was het belangrijk om op m'n internet te besparen, omdat een hogere prijs niet per se een hogere betrouwbaarheid betekent. Over de internetkosten en stabiliteit ben ik aangenaam verrast.

Minpunten: Minder snel dan mijn oude internet. Snelheid is echter overrated - zeker als je ├╝berhaupt geen internet hebt.

Aanrader: Ja voor diegene die willen besparen.

Beoordeling geschreven door Gertje over Internet 30MB Stipte

Alle ervaringen met Stipte »