E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
  • Top internet aanbiedingen
  • Gratis overstappen
  • Alle internet abonnementen

Tele2 abonnementen

Tele2 is van origine een Zweedse telecomaanbieder en levert diensten als telefonie, datanetwerken en internetdiensten. In Nederland heeft Tele2 vooral bekendheid gekregen door goedkope telefonie. Tegenwoordig biedt Tele2 internet, digitale televisie en vaste telefonie aan. Deze diensten levert Tele2 over het kopernetwerk en sinds kort ook over het glasvezelnetwerk. Of u nu op zoek bent naar ADSL- of glasvezelinternet, interactieve televisie of vaste telefonie, Tele2 heeft het allemaal tegen zeer aantrekkelijk prijzen!

Internet + TV 50MB Glasvezel Tele2

€ 43 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 60MB iTV Tele2

€ 38 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 50MB Glasvezel Tele2...

€ 45 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 60MB Tele2

€ 36 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 60MB iTV Tele2

€ 43 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 20MB iTV Tele2

€ 32 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 20MB Tele2

€ 30 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 20MB iTV Tele2

€ 37 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 100MB Glasvezel Tele2

€ 58 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 100MB Tele2

€ 38 per maand
Bekijk aanbieding

Een prijsvechter met een beetje extra

Tele2 is een internetprovider die bekend staat om zijn scherpe tarieven en is inmiddels goed vertegenwoordigd op de Nederlandse internetmarkt. Tele2 heeft een breed scala aan internetpakketten. In het alles-in-1 segment heeft Tele2 passende aanbiedingen voor zowel de beginnende internetter als voor de gevorderde en veeleisende internetgebruiker. Voor alle klanten heeft Tele2 een passende oplossing.

Tele2 heeft scherpe tarieven voor haar alles-in-1 abonnementen welke bij de goedkoopste uit de markt horen. Tele2 biedt zowel alles-in-één instap pakketten als zeer snelle 4-in-1 pakketten waar ook een uitgebreid digitaal zenderaanbod bij hoort en voordelige vaste telefonie. Daarnaast biedt Tele2 ook combinatiepakketten aan van internet + bellen of internet + digitale televisie. Ook een losstaand internet pakket behoort tot de mogelijkheden bij Tele2. Daarnaast heeft u altijd de keuze of u het pakket via het reguliere kopernetwerk wenst te ontvangen of via een razendsnelle glasvezelverbinding.

Ervaring Tele2

Goedkoopste pakket dat ik kon vinden en gelukkig leverbaar op mijn adres. Ben student en heb dus niet veel te besteden, voor de studie een beetje internet en savonds filmpje kijken met huisgenoten is voor mij al voldoende. Tele2 heeft hier een prima starterspakket voor. Voor maar 34 euro per maand heb ik stabiel 20 mb internet wat meer dan voldoende voor mij is, en tevens nog een aardig uitgebreid tv pakket voor zo weinig centen. Daarnaast heb ik de eerste 3 maanden nog 19euro voordeel ook, dan betaal je slechts 15 euro per maand voor dit basispakket. En er zat ook nog een gratis cadeau bij, helemaal blij met Tele2!

Pluspunten: Goedkoop, basis en goed
Minpunten: mag niet klagen voor zon bedrag
Aanrader: Voor mensen die voor weinig geld een basis internet met televisie pakket willen is dit een prima keuze.

Beoordeling geschreven door Berend over Internet + TV 20MB iTV Tele2

Alle ervaringen met Tele2 »