E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
  • Top internet aanbiedingen
  • Gratis overstappen
  • Alle internet abonnementen

Tele2 Internet

Tele2 levert naast haar alles-in-1 pakketten en combinatiepakketten van internet + tv of internet + bellen tevens losstaande internetabonnementen. Tele2 beschikt over een uitgebreid scala aan internetpakketten en heeft voor al haar klanten een passende aanbieding. Of er nou een instap of een internetpakket met de hoogste snelheden nodig is, via het landelijke koper- of glasvezelnetwerk, Tele2 heeft voor al haar klanten een passend abonnement.

Internet 20MB Tele2

Het abonnement Internet 20MB van Tele2 bevat alleen internet en wordt via ADSL aangeboden. De...

Bekijk aanbieding
€ 22 p/m

Internet 60MB Tele2

Het abonnement Internet 40MB van Tele2 maakt gebruik van de ADSL-techniek. Dit abonnement bevat...

Bekijk aanbieding
€ 28 p/m

Internet 100MB Tele2

Bekijk aanbieding
€ 30 p/m

Aantrekkelijke internetabonnementen voor een lage prijs

Tele2 levert haar internetpakketten over het reguliere kopernetwerk of via de glasvezelkabel tegen de laagste prijzen. De reguliere internetpakketten met een ADSL-verbinding zijn leverbaar vanaf 20Mbit/s en zijn voor alle simpele internetdiensten zoals e-mail, sociale media en internetbankieren ruim voldoende. Ook een 40Mbit/s ADSL-internetpakket is leverbaar.

Over het glasvezelnetwerk heeft Tele2 drie variaties leverbaar. Het instap glasvezelinternet begint vanaf 40Mbit/s en voldoet ruim aan al uw basis internetbehoeften. Voor gamers of mensen die grote films of andere bestanden downloaden heeft Tele2 het 60Mbit/s glasvezel internetpakket beschikbaar. Wilt u het maximale uit uw glasvezel internet halen dan levert Tele2 zelfs 100Mbit/s glasvezelinternet. Films, games en video's streamen of downloaden gaat met het grootste gemak met het 100Mbit/s glasvezelinternet pakket van Tele2.

Ervaring Tele2 Internet

Sinds kort hebben wij thuis draadloos internet van Tele2. Werkt heel goed! Het mooie van draadloos internet is dat je over een PC of laptop neer kan zetten en je bent verbonden met het internet, vooral handig bij ons thuis aangezien we 5 computers hebben (scheelt weer een boel bouwwerk met kabels trekken en dergelijke).

Het draadloos internet is snel, alhoewel ik het wel merk als we alle 5 tegelijk online zijn en aan het downloaden zijn. Je hoeft zelf geen draadloos modem te kopen want je krijg je geleverd bij het Tele2 abonnement (in bruikleen, dus moet worden teruggegeven zodra je overstapt naar een andere provider).

Het instellen van het draadloos internet heeft me wel 2 uurtjes gekost (ik ben niet zo'n expert op het gebied van internet en computers). Als je er zelf niet uitkomt kan je ook altijd een monteur inhuren of de klantenservice bellen.

Pluspunten: Stabiel draadloos internet met een goed modem. Lage maand prijs.

Minpunten: Instellen van het draadloos modem is net iets te moeilijk voor mensen zoals ik die weinig verstand hebben van internet en computers.

Aanrader: Ja ik kan het zeker aanraden!

Beoordeling geschreven door Eef over Internet 20MB Tele2

Alle ervaringen met Tele2 »