E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
  • Top internet aanbiedingen
  • Gratis overstappen
  • Alle internet abonnementen

Telfort abonnementen

Telfort is een Nederlandse internetprovider en is ontstaan in 1996. Telfort is sinds 2005 een dochterbedrijf van KPN en biedt internet, digitale en interactieve televisie, en vaste telefonie aan. Deze diensten worden aangeboden op het betrouwbare netwerk van KPN. Telfort biedt complete pakketten voor internet, tv en bellen voor een scherpe prijs. Daarnaast levert Telfort ook allerlei glasvezelpakketten. Kijk nu snel welke aanbiedingen er van toepassing zijn en sluit nu ook een super voordelig Telfort-pakket af. Of het nou glasvezel, regulier internet, digitale televisie of vaste telefonie is, Telfort werkt in je voordeel!

Alles in 1 50MB Glasvezel Telfort

€ 42,50 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 50MB iTV Telfort

€ 42,50 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 12MB iTV Telfort

€ 40 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + Bellen 50MB Glasvezel...

€ 30 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + Bellen 12MB Telfort

€ 27,50 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 40MB Digitenne Telfort

€ 36,50 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 12MB Digitenne Telfort

€ 35 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + Bellen 50MB Telfort

€ 30 per maand
Bekijk aanbieding

TV iTV Telfort - 64 zenders

€ 16,50 per maand
Bekijk aanbieding

Prijsvechter onder de internet aanbieders

Telfort heeft zich op de markt gezet als een prijsvechter onder de internetproviders en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse internetbranche. Telfort biedt een zeer uitgebreid scala aan internetpakketten aan. Telfort blinkt uit in haar grote aanbod aan alles in 1 pakketten, voor zowel de kleine afnemer als een grootverbruiker van internetproducten, Telfort heeft voor elke klant een passende aanbieding.

De alles-in-één pakketten beginnen met een zeer laag tarief waar ook een passende internetsnelheid, digitaal televisie pakket en vaste telefonie bij hoort. Bent u op zoek naar meer dan heeft Telfort ook daar een bijbehorend all-in-one pakket waarmee een hogere internet snelheid te behalen valt, met een uitgebreider zenderaanbod voor de interactieve televisie en een ruimere keuze voor vaste telefonie. Bent u enkel op zoek naar een standalone internet pakket, of internet in combinatie met digitale televisie of bellen, dan heeft Telfort daar ook allerlei aanbiedingen voor.

Ervaring Telfort

We waren op zoek naar een internet + bellen pakket van een van de beschikbare providers. Nu konden we kiezen uit Telfort, Tele2, XS4ALL en Telfort. Na het lezen van reviews en het vergelijken van prijzen hebben we uiteindelijk gekozen voor het 30mb internet pakket plus vaste telefonie van Telfort. We hebben snel internet en het bellen is voordelig. We hebben ook voor 10 euro extra een uitbreiding gedaan met de telefoniebundel Bellen onbeperkt buitenland. Nu kan ik voor zaken voordelig telefoneren naar klanten zonder dat de kosten uit de hand lopen. Telfort is echt een aanrader wanneer je een voordelig pakket zoekt dat goed werkt.

Pluspunten: mooie prijs voor een goed werkend pakket
Minpunten: internet mag sneller, maar voor dit maandbedrag zeer acceptabel
Aanrader: ja

Beoordeling geschreven door Arend over Internet + Bellen 50MB Telfort

Alle ervaringen met Telfort »