E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
  • Top internet aanbiedingen
  • Gratis overstappen
  • Alle internet abonnementen

T-Mobile abonnementen

Vodafone is een van de nieuwste spelers op de Nederlandse internetmarkt. Vodafone heeft vooral aan bekendheid gewonnen door haar mobiele telefonie maar begeeft zicht nu ook op de alles-in-één markt waar zij internet, digitale televisie en vaste telefonie pakketten aanbiedt. Tegenwoordig levert Vodafone een breed scala aan deze internetdiensten en heeft Vodafone zwaar geïnvesteerd in het glasvezelnetwerk. Momenteel levert Vodafone aan miljoenen huishoudens internet, digitale televisie en vaste telefonie en haar aandeel blijft stijgen.

Alles in 1 100MB iTV T-Mobile

€ 47 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 100MB Glasvezel T-Mobile

€ 52,50 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 50MB iTV T-Mobile

€ 45 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 50MB Glasvezel T-Mobile

€ 50 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 20MB T-Mobile

€ 44,50 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 500MB Glasvezel T-Mobile

€ 62,50 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 20MB T-Mobile

€ 42 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 50MB Glasvezel T-Mobile

€ 47,50 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 500MB Glasvezel T-Mobile

€ 60 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 100MB Glasvezel T-Mobile

€ 50 per maand
Bekijk aanbieding

Sterk groeiende aanbieder van internet, TV en telefonie

Vodafone heeft een uitgebreid pakketaanbod aan alles-in-1 pakketten. Deze pakketten worden geleverd met standaard internet tot zeer snel internet in combinatie met digitale interactieve televisie en vaste telefonie. Vodafone biedt de klant de keuze of de 3-in-1 pakketten via ADSL worden aangeboden of via het nieuwe glasvezelnetwerk.

Naast het riante aanbod aan alles-in-1 pakketten levert Vodafone ook een uitgebreid aanbod aan combipakketten. In deze 2-in-1 pakketten wordt internet samen met vaste telefonie geleverd, of wordt er internet in combinatie met digitale televisie aangeboden. Ook hier biedt Vodafone weer de keuze voor de reguliere ADSL-verbinding of via het moderne glasvezelnet. Ook wanneer men op zoek is naar een losstaand internetpakket heeft Vodafone tal van opties. Voor welke internetdienst u ook gaat, Vodafone heeft altijd een goede aanbieding.

Ervaring T-Mobile

Een betere deal dan er nu bij Vodafone is bestaat er niet. Een alles in 1 pakket met 40mb ADSL internet, vaste telefonie en een uitgebreid zenderpakket voor maar 32,50 per maand. Daarbij komt dat de installatie gratis wordt verzorgd door een monteur van Vodafone, zelf geen gerotzooi meer met kabels. Tijdelijk wordt het pakket aangeboden met een gratis tablet! Bijkomend voordeel is dat zo zowel je abonnement kan up- als downgraden. Ben je een periode veel van huis weg, of juist veel thuis, kun je naar gelang je gebruik maakt van je pakket deze daarop afstemmen. De ene maand sneller internet en meer zenders, geen probleem, de andere maand minder kan ook!

Beoordeling geschreven door Philip over Alles in 1 50MB iTV T-Mobile

Alle ervaringen met T-Mobile »