E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
  • Top internet aanbiedingen
  • Gratis overstappen
  • Alle internet abonnementen

XS4ALL abonnementen

XS4ALL is niet meer weg te denken uit de hedendaagse internetbranche. XS4ALL is een internetprovider die op elk deel van de markt vertegenwoordigd is, internet, digitale televisie, glasvezel, alles in 1, vaste telefonie en meer, XS4ALL levert het allemaal. XS4ALL maakt gebruik van het degelijke netwerk van KPN en staat voor kwaliteit. XS4ALL is voor velen al sinds 1998 de nummer 1 internetprovider. Al meer dan 20 keer heeft XS4ALL de consumentenprijs gewonnen voor de beste en meest klantvriendelijke internetprovider in Nederland en zijn zij ongeslagen in het bewaken van de privacy van de internetgebruiker.

Alles in 1 160MB iTV XS4ALL

€ 77,50 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 500MB Glasvezel XS4ALL

€ 86 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 160MB Glasvezel XS4ALL

€ 77,50 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 80MB Glasvezel XS4ALL

€ 67,50 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 80MB iTV XS4ALL

€ 67,50 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 160MB Glasvezel XS4ALL

€ 72,50 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + Bellen 160MB XS4ALL

€ 60 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 40MB Glasvezel XS4ALL

€ 62,50 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 160MB iTV XS4ALL

€ 72,50 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 40MB iTV XS4ALL

€ 62,50 per maand
Bekijk aanbieding

Award winnende internetprovider

XS4ALL staat vooral bekend als Nederlands meest klantvriendelijke provider en scoort op punten als servicegerichtheid het best van alle internetaanbieders. XS4ALL blijft investeren in haar klanttevredenheid en service. Daarnaast worden de diensten van XS4ALL over het uiterst betrouwbare netwerk van KPN geleverd, dus vrijwel storingsvrij internet en loepzuiver beeld met digitale televisie.

Zoals genoemd levert XS4ALL een breed scala aan alles in 1 pakketten met snel internet, digitale televisie en vaste telefonie. XS4ALL levert ook allerlei internet in combinatie met interactieve televisie pakketten en internet met enkel vaste telefonie. Naast het reguliere kopernetwerk is XS4ALL een van de eerste Nederlandse internetproviders die heeft geïnvesteerd in het glasvezelnetwerk en zodoende leverancier van veel glasvezel producten. XS4ALL heeft al instap abonnementen vanaf 20Mbit/s internet met digitale televisie en vaste telefonie welke uitlopen tot 100Mbit/s via DSL. Op glasvezelgebied is XS4ALL een echte voorloper en heeft het als een van de eerste providers pakketten die downloadsnelheden en uploadsnelheden tot 500Mbit/s mogelijk maken.

Ervaring XS4ALL

Fijne aanbieding met internet dat snel genoeg is voor ons huishouden. 20mb stelt tegenwoordig niet zo veel meer voor, maar voor ons meer dan voldoende. En bijkomend voordeel is wel dat de maximale snelheid vaak ook wel gehaald wordt over de glasvezel. Een ADSL aansluiting met 50mb waarvan je maar de helft haalt heeft dan ook geen meerwaarde behalve dat je meer betaald voor iets wat je niet krijgt.
Xs4ALl levert bij dit glasvezelpakket een goed zenderpakket met een kleine 70 zenders waarvan een aantal in High Definition. Met de bijgeleverde interactieve televisie ontvanger lekker films of series op pauze zetten en dan lekker doorspoelen wanneer de reclames voorbij komen, scheelt zon 20 minuten op een hele film! Een goede bijkomstigheid is dat de installatie wordt verzorgd door een monteur van XS4LL, zelf dus geen gekloot met kabels en apparatuur inregelen e.d.

Pluspunten: Stabiel internet, keuze uit veel zenders
Minpunten: Ietsje prijziger dan de concurrent
Aanrader: Zeker, iets duurder maar wel kwaliteit en zekerheid bij Xs4ALL

Beoordeling geschreven door Oscar over Internet + TV 40MB Glasvezel XS4ALL

Alle ervaringen met XS4ALL »