E-mailen: contact@internetwaanzin.nl
Wij beantwoorden e-mails doorgaans binnen 2 uur op werkdagen.

Telefoonnummer: 053-7600099
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

InternetWaanzin.nl
Stuurhut 8
3863TD Nijkerk

Vergelijk direct de beste internet aanbiedingen

Mijn postcode?
  • Top internet aanbiedingen
  • Gratis overstappen
  • Alle internet abonnementen

Ziggo abonnementen

Ziggo is momenteel één van de grootste internetproviders van Nederland. Ziggo is met haar diensten als alles-in-1 pakketten, internet en digitale televisie sterk vertegenwoordigd in alle Nederlandse huishoudens. Vooral met de kabeltelevisie is Ziggo zwaar oververtegenwoordigd, Ziggo heeft maar liefst 2,2 miljoen digitale televisieaansluitingen in Nederland. Ziggo is een van de eerste Nederlandse internetproviders en blijft investeren in haar klanten en diensten waardoor ze elk jaar weer forse groei weet te realiseren. Kijk nu snel naar de aanbiedingen die Ziggo heeft voor alles-in-1, digitale televisie of internet.

Alles in 1 400MB Ziggo

€ 82,50 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 200MB Ziggo

€ 74,45 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 400MB Ziggo € 65,50

€ 65,50 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 400MB Ziggo

€ 81,50 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 400MB Ziggo € 70,55

€ 70,55 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 200MB Ziggo € 62,50

€ 62,50 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 200MB Ziggo

€ 73,45 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 400MB Ziggo € 64,50

€ 64,50 per maand
Bekijk aanbieding

Internet + TV 400MB Ziggo € 69,55

€ 69,55 per maand
Bekijk aanbieding

Alles in 1 40MB Ziggo

€ 67,90 per maand
Bekijk aanbieding

Award winnende provider met lange ervaring

Ziggo is een van de eerste internetproviders in Nederland en heeft door de jaren heen het grootste klantenbestand van alle internetproviders in Nederland opgebouwd. Ziggo heeft vooral een sterke positie op de digitale televisiemarkt, maar doet ook goede zaken met haar alles-in-1 pakketten en de combinatiepakketten van digitale televisie en internet.

Ziggo kenmerkt zich niet zozeer door een grote keuze aan verschillende pakketten, maar des te meer door de riante inhoud daarvan. In het alles-in-1 segment heeft Ziggo 3 pakketten met verschillende internetsnelheden, een zeer uitgebreid zenderaanbod voor de digitale televisie en voordelige vaste telefonie. Ook bij de combinatiepakketten van interactieve televisie en internet heeft Ziggo scherpe aanbiedingen. Ziggo exploiteert enkel kabelinternet en levert geen glasvezelpakketten. Ziggo is een uiterst betrouwbare internetprovider die door kwaliteit en service de grootste landelijke provider is geworden.

Ervaring Ziggo

Kreeg nieuws van Ziggo over de overname of fusie van UPC en Ziggo tezamen. Nu hoorde ik allerlei geruchten dat de pakketprijzen duurder zouden worden en dat er zenders e.d. meer zouden verdwijnen. Zo zouden meerdere zenders van NBC Universal verdwijnen en een aantal andere zenders van het standaard pakket verschuiven naar het royaal pakket. Opzich kijk ik persoonlijk weinig tv dus waar het mij vooral om gaat is de maandprijs van het uiteindelijke pakket. Ik betaal nu ongeveer 65 euro per maand voor internet met 200mb en digitale televisie. Nou gingen er geruchten dat er in de nieuwe variant, connect en play start/connect en play complete/connect en play max de pakketprijzen flink verhoogd zouden worden. Als ik de website van Ziggo bekijk staat er bij een 200mb pakket met digitale televisie een pakketprijs vermeld van meer dan 70 euro, een forse stijging dus. Ik ben benieuwd of dit enkel voor nieuwe klanten geld, of dat ook bestaande klanten straks meer moeten gaan betalen. Ik heb nog niets gehoord maar wacht in spanning af.

Pluspunten: Ziggo Z3 interne lekker snel met 200mb
Minpunten: Bang dat door de fusie de pakketprijs wordt verhoogd, ook voor bestaande klanten
Aanrader: Zolang de prijs gelijk blijft wel.

Beoordeling geschreven door Jielis over Internet + TV 400MB Ziggo € 64,50

Alle ervaringen met Ziggo »