Een haartransplantatie in Turkije is er ook voor jou!

Je moet er niet aan denken dat je haar steeds een beetje dunner wordt en dat je op een gegeven moment je schedel ziet door de plukjes die nog op je hoofd staan. Nu kun je er, natuurlijk, voor kiezen om je uiterlijk te omarmen en je haar helemaal af te scheren. Je ziet dat, zowel bij mannen als bij vrouwen, steeds meer. En, toegegeven, bij veel mensen staat het ook nog eens heel goed. Maar wat nu als jij lekker met je vingers door je haar wilt blijven gaan? Dan is een haartransplantatie in Turkije, bij Dr. Emrah Cinik, echt iets voor jou. Een haartransplantatie in Turkije wordt, door een goede arts, uitgevoerd in een kliniek die hoog staat aangeschreven.

Hoe werkt een haartransplantatie in Turkije?

Het spreekt voor zich dat er eerst een intake moet plaatsvinden. Deze intake kan gewoon online worden gedaan. Het is dan belangrijk dat je goede foto's van jouw probleemgebieden maakt. Deze foto's worden beoordeeld en aan de hand daarvan wordt een plan gemaakt. Het is dan tijd voor jouw haartransplantatie in Turkije. Je reist naar Turkije en daar is alles voor je geregeld. Op de dag van de haartransplantatie in Turkije worden eigen haren "geoogst", vaak uit het gebied net boven de nek. Deze haren worden op dezelfde dag, tijdens dezelfde zitting, nog getransplanteerd. Ze worden op jouw kruin of je inhammen geplaatst. En dan op zo'n manier dat het er heel natuurlijk uitziet.

Hoe zit dat met de taalkloof?

De kans is best aanwezig dat jouw Turks niet al te best is en dat je, als je zenuwachtig bent, in het Engels niet goed uit je woorden komt. Het is dan heel fijn om te weten dat alles gewoon in het Nederlands gebeurt. De intake, de behandeling en zelfs de nazorg worden gedaan door Nederlands sprekende medewerkers van de kliniek. Dat is een hele geruststelling. Je kunt dus gewoon de vragen stellen die je hebt en je zult de antwoorden gewoon begrijpen.

Is een haartransplantatie alleen voor mannen?

Over het algemeen kiezen vooral mannen voor een haartransplantatie in Turkije. Maar dat wil niet zeggen dat het alleen voor mannen is. Ook vrouwen kunnen, bijvoorbeeld door hormonale schommelingen tijdens de overgang, last krijgen van dunnend haar waarbij een haartransplantatie nog de enige oplossing is. Dus ben jij vrouw en heb jij last van kalende plekken of ernstig dunner wordend haar? Neem dan gewoon eens contact op via de website.