Met de Hikvision IP camera hou je je eigendommen goed in de gaten

Heb je een winkel, een loods of een pand op een bedrijventerrein? Dan wil je je eigendommen goed beschermen. Je kunt er niet altijd zijn om de boel in de gaten te houden, maar er zijn oplossingen te bedenken. Zo is er de Hikvision IP camera. Met de Hikvision IP camera kun je online alles zien wat er in en om je pand gebeurt. De Hikvision IP camera is een camera van zeer goede kwaliteit. Het grote voordeel van dit systeem is dat je het zelf kunt installeren. Het is een kwestie van de camera of camera's plaatsen en de afstellingen regelen via de computer. Dit kost je maar weinig tijd en je systeem is direct operationeel.

De Hikvision IP camera is er in verschillende varianten

Zo zijn er camera's die specifiek bedoeld zijn voor binnen en camera's die specifiek zijn bedoeld voor buiten. Er zijn camera's die je tegen het plafond van een loods kunt plaatsen en die de complete loods in het oog kunnen houden. Welke Hikvision IP camera je ook kiest, je kunt rekenen op zeer goede beeldkwaliteit. Geen gedoe met beelden die niet bruikbaar zijn. De beelden die je opneemt met de Hikvision IP camera (via het speciale opnamesysteem) zijn zo goed dat ze gebruikt kunnen worden voor identificatie. Ook de beelden die buiten, in het donker, worden gemaakt.

Heb je een compleet alarmsysteem nodig?

Dan kun je kiezen voor het Jablotron 100 alarmsysteem. Dit zeer uitgebreide alarmsysteem is geen systeem dat je zelf even installeert. Je zult hiervoor echt een professional moeten inschakelen. Om deze reden kun je online ook geen prijzen vinden voor dit systeem. Het gaat er bij dit systeem om dat je kiest wat je nodig hebt en wat handig is voor jouw bedrijf of huis. De kosten zijn dan vooraf niet goed te bepalen. Ook is het belangrijk dat dit systeem alleen wordt verkocht via geauthoriseerde kanalen. Dit om misbruik te voorkomen.

Wat kun je zelf nog doen?

Zorg dat je altijd als je er niet bent alles goed op slot hebt. Eén slot is niet voldoende. Ook houden ongenode gasten niet van fel licht. Een flinke batterij bouwlampen op een sensor kan ervoor zorgen dat je pand niet interessant (meer) is voor deze lieden. Ook een hek om het terrein of een traliewerk voor de ramen kan een groot verschil maken. Alles wat ervoor zorgt dat het langer duurt voordat ze binnen kunnen komen is een goed idee. Inbrekers zijn, over het algemeen, niet heel happig op een klus die te lang duurt.